Efterlysning

skolfoto

Webbredaktören har fått en förfrågan om någon föreningsmedlem eller annan besökare kan ge sådan information att vi kan komma vidare med ärendet.

Brevet som kom löd sålunda

Detta foto är skolfoto med min pappa som är född 1913 i Karl Johans församling. Min pappa är troligtvis längst till vänster i bakre raden i sjömanskostym. Om det går att datera och i vilken skola skulle jag vara tacksam.

Problemet är att pappa var tidvis på barnhem och fosterhem som inte finns dokumenterat någonstans, som jag kan hitta. Han gick till sjöss 1928 och han berättade inget om sin barndom.

Min Pappa hette Oskar Erik Claesson född 1913-02-23, död 2003 01-18.

M v h Daniel Claesson

Webbredaktören har gjort efterforskningar men fastnar 1922 eller 1924. Vi är  tacksamma för upplysningar till grsbilder@outlook.com om du vet något eller kanske själv har samma fotografi.

inflb

försb